Direktlänk till inlägg 20 februari 2012
Jag gjorde en ganska så enkel middag, stekt biff med keso och stor sallad. Väldigt gott men jag borde ha pimpat upp tallriken med ordentlig fet gräddsås av nåt slag.
Inga konstigheter när det gäller biffen, stek på tills det vätska tränger upp på ytan, vänd och få en fin stekyta på nästa sida. Inga konstigheter när det gäller salladen, isberg, morot, rucola och körsbärstomat. Man kunde ha blandat lite grillkrydda i kesot, men nu körde jag naturellt.
Och som alltid, vatten till.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | |||||||
|