TidsZonen

Alla inlägg under februari 2012

Av Josef - 25 februari 2012 12:48

Det var inte min tanke att springa den korta rundan idag, men i första steget så ryckte det till i vadmuskeln! Det tog några steg så var känslan borta, men jag tog det säkra före det osäkra och sprang den korta biten istället. Få se om jag kan ta den lite längre rundan på kvällen.


tid 00:14:59


skumt att GPSen inte registrerade längden? Skitprylar!

Av Josef - 25 februari 2012 12:19

Blodsockret låg på 5,1 nu på morgonen. Tänkte dra iväg på en joggingtur innan frukostlunchen. Vakna sent? Visst, men det är hardcore!

Av Josef - 25 februari 2012 01:13

Väldigt coola klockor måste jag säga! Bell & Ross är verkligen ett märke som fallit mig i smaken på sista tiden, till utseendet i alla fall, speciellt Aviation-kollektionen. Ska gräva lite djupare hur deras urverk är och ska även inom en snar framtid skriva nåt om deras klockor.

Håll till godo med en väldigt trevlig video så länge!



Sveriges största nätbutik för män Nya bilar och bilförsäljare på ett ställe. Jämför på FACIT.com

Av Josef - 24 februari 2012 22:42

Jag gjorde en riktigt god thaigryta, jag fuskade lite med en färdigbas, men den var otroligt god! Bra styrka i basen! Rekommenderas!


1 St burk ICAs Paneng Curry

900 gram kyckling (kycklingklubbor)

1 st stor lök

2 st vitlöksklyftor


Som ersättning för ris så blev det kokt broccoli och morötter. Man skulle även kunnat slevat ihop en wok på broccoli, morötter, lök, blomkål och champinjoner. Sedan krydda det enkelt med salt, peppar och lite oystersauce. Det får bli det nästa gång!


 


Sveriges största nätbutik för män Nya bilar och bilförsäljare på ett ställe. Jämför på FACIT.com

Av Josef - 24 februari 2012 14:45

 


Chopards egna inhouseverk L.U.C Caliber 98.0-L med 39 juveler, är den första handdragna urverk med fyra fjäderhurs (barrels), där varje fjäderhur har en 47cm meter lång drivfjäder. Totalt blir det 1,88 meter lång fjäder som förser urverket med 216! timmars gångtid, 9 dagars gångreserv fullt uppdraget, som visas högst upp på klockan med en gångreservsindikator. Man behöver bara dra upp klockan en gång i veckan och då har man två dagars marginal på sig, så man lär inte glömma i första taget. Tavlan har romerska siffror i roséguld, är även COSC-certifierad och har en subtavla för både sekundvisare och datum. Riktigt snyggt tycker jag, då de blå visarna får till en fin kontrast mot den URsnygga roséguldet och för min del passande storlek där boetten är 43mm. Kanske lite för stor för en kostymare, där man oftast brukar ha 34-40mm. Folk säger att nu för tiden så har man börjat gå tillbaka till små klockor under 40mm, men själv så föredrar jag storleken över det.

Den har självklart safiglas med anti-reflex beläggning (AR), likaså på baksidan där man kan se det fint dekorerade urverket, och den är vattentät till 50 meter, alltså gäller det bara duschen. Längst ner kan man även se att den bär det berömda kvalitetsmärket "Poincon de Genéve".

Man får även med brunt eller svart armband i krodilläder med 18k lås i roséguld.


Denna stiliga klocka har referensnummer 161926-5001 om ni känner er sugna och inte har något som kan bära upp Er Segnakostym!

   


Thank you, Jorge Merino at TZ and chopard.com


Sveriges största nätbutik för män Nya bilar och bilförsäljare på ett ställe. Jämför på FACIT.com

  

Av Josef - 24 februari 2012 12:30

Det är klart att lyxklockmärket Hublot blir officiell sponsor till världsklubben FC Bayern Munchen, deras så kallade "Officiella tidtagare". 

Jean-Claude Biver´s kommentar till samarbetet: "They both live by the "Art of Fusion". The art of combining traditional values with innovative visions". Art of Fusion syftar på en av Hublots kollektioner.

Bara månader tidigare så lyckades Hublot knyta till sig storklubben Ajax i holländska Eredivisie och för tre år sedan en av de största klubbarna i modern tid Manchester United, och enligt rykten så verkar Galacticos även kända som Real Madrid FC, att de går tillbaka till Hublot. Men rykten som sagt.


En Hublot tillägnad Manchester United, nya King Power Red Devil med skelettavla och kända maskoten Red Devil. Riktig tung!

 


Bayern Munchen tillhör verkligen en av världsklubbarna med 22 titlar, 6 Europeiska titlar varav 4 Champions Leaguetitlar.

Här har vi legendariska Karl-Heinz Rummenigge (tv) med sin diamanbeströdda Fusionklocka, nu Verkställande Direktör för Bayern, med Hublots ordförande Jean-Claude Biver (th). Sista bilden är på Franck Ribery med en Hublot Big Bang i guld. Han har tydligen alltid varit en Hublot-fan, något som Hublot tydligen lyckades nosa upp!

         


Thx L.Joel, TZ and Hublot.com


Sveriges största nätbutik för män Nya bilar och bilförsäljare på ett ställe. Jämför på FACIT.com

Av Josef - 24 februari 2012 11:52

Ok då nyponsoppan är inte 100% lchf, 11,5 kolhydrater varav 11 är sockerarter, inte bra! Men Lidls keso (rekommenderas, fastare än Arlas) har 2g kolhydrater. Lite utjämning blev det och sedan två ägg med lite rom.

Av Josef - 24 februari 2012 01:28

Riktigt fin liten pjäs på 48mm där boetten är av keramisk material. Det roliga är att det gröna indexdetaljerna är av gräs från Manchester Uniteds hemarena Old Traffords gräsmatta. Urverket är inhouse, HUB4245 med skelettkronograf och 45 minutersindikering och självklart automatisk, som Maradonas King Power. Fina detaljer, men jag håller Maradonas King Power högre.




Sveriges största nätbutik för män Nya bilar och bilförsäljare på ett ställe. Jämför på FACIT.com

Köpa Natoband!

Stöd oss, klicka på ->

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Rekommenderade länkar

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards