TidsZonen

Alla inlägg under mars 2013

Av Josef - 22 mars 2013 17:23

I och med samarbetet mellan Hublot och fotbollslaget Manchester United så har man skapat en speciell model av Aero Bang, Red Devil 26, inspirerad en av lagets stjärnor, japanske fotbollsspelaren Shinji Kagawa.

Kagawa accepterade Hublots utmaning, “Hublot Charity Shooting”, där prispotten låg på 10 miljoner japanske yen. Han lyckades till slut samla ihop 3 miljoner som går till japanska ungdomsspelare.


                       


tack Hublot

Av Josef - 22 mars 2013 12:01

Yes, då var det äntligen dags! Efter över en månads planering av GTG så samlas vi klocknördar igen på Kungsholmen.

Vi samlades på ett ställe för en fördrink och innan dess så passadejag på att ta ett kort på en klocka vid St Eriksplan.

 



Stället som vi hade fördrinken på var väldigt trevlig, jag gillar nämligen restauranger som har en loungekänsla, lite hotel över det hela och internationell känsla. Jag gillar skarpt Radisson Hotel på Vasagatan.


 


Först så var det bara jag och Mkrgg


 


Men en efter en så trippade folk in!


 


Till slut så var vi alla samlade, iaf med första satsen klockor!


   

 


Och Denke visade upp sin nya tatuering.


 


Till slut så var det dags att gå, och det var bara rakt över gatan. De flesta trodde att vi skulle äta där vi var men jag hade annat planerad. Lite kul med överraskningar.

Vi satte oss till bords i den mysiga och gemytliga ost och vinkällaren, och på menyn så var det anka!

Ok, jag har inte världens bästa kamera och maten var otroligt gott, tråkiga är att jag inte tog kort på vinet och lilla ostbuffén som vi fick till efterrätt.

Långkokt anklår med tryfferad gräddkål 225:- citronpicklad morot och sauce bordelai.


 


Självklart så var det dags för pillandet på våra klockor! Denna radda var det Rolex för hela slanten!


       


Kvällen avrundades sedan på en spansk liten restaurang.


 


Av Josef - 20 mars 2013 16:01

Gott!

Av Josef - 20 mars 2013 00:30

Under industrialism så betydde fickuret frihet och prestige, man slapp helt enkelt att lyssna på kyrkklockan eller gökuret hemma eller på kontoret för att veta vad klockan var, för nu kunde uret följa med ägaren överallt. Måste säga att den är otroligt vacker (eller Vacher) stilren och helt enkelt underbar! Visst att fickuret i sig är lite ur tid, men nu för tiden så skulle man kunna se det som en väldigt elegant sätt att bära klockan, fastkedjan vid fickan eller helt enkelt på skrivbordet som en enkel bordsklocka.

Denna fickur är utvecklad och producerad av Vacheron Constantin och har alla kriterier som Geneves utmärkta urmakeri kräver, och har också Poinçon de Genève (Hallmark of Geneva) som bara allra bästa urverken/klockorna har!


Referens, Patrimony Contemporaine pocket watch 82028/000R-9708 Hallmark of Geneva certified timepieces.


Boetten är 43mm i diameter, 7,40mm tjock, roséguld, transparent baksida, vattentät ner till 30 meter.

Urverket är ett handjagat inhouse, 4400, 127 delar, 21 juveler och gångreserv på 65 timmar.


               


tack Vacheron Constantin

Av Josef - 19 mars 2013 21:46

I måndags så slog Hublot och gruppen Depeche Mode ihop sig och skänkte pengar till välgörenhet, till välgörenhetsorganisationen "Charity: water".

Hublot har självklart gjort en modell för ändamålet och vinsten går oavkortat till organisationen!


Kommentarer:

Jean-Claude Biver added: “No Water, no Life! Water is life and water should be available to everybody. Nobody should suffer from a lack of water. That’s why we try to help to share water. Sharing water means sharing life and sharing love.

Scott Harrison concluded: "charity: water is honored to build a multi-faceted partnership with Hublot and Depeche Mode over the next year. The support of these two amazing partners will help bring clean, safe drinking water to thousands of people in developing countries while driving awareness about the water issue on a global scale."


The Limited Edition Big Bang Depeche Mode


Boetten är på 44mm, keramisk material, titanskruvar på ringen, AR-beläggning på safirglaset, glasbaksida med AR och texten med Depeche Mode "Charity: water", visarna har SuperLuminova,  skeletturtavla och vattentät ner till 100 meter.

Urverket är ett inhouse, HUB4214, 27 juveler, 257 delar och gångreserv på 42 timmar.


Referens 311.CI.1170.VR.DPM13


                                                 


tack hublot och Marinne Lemonnier!



Av Josef - 13 mars 2013 16:03

Det är sällan jag postar och skriver om damklockor, och så är fallen även nu, lite iaf. Eftersom jag har en del kvinnliga läsare som uppmanat mig, så här kommer det en.

Den är väldigt fin,  baksidan är ju otroligt fin där rotorn är utformad som en blomma. Färgkombon är lyckad, vit pärlemor tavla på en roséguldsboett som mäter 38,6mm, ganska stor för att vara en damklocka. Men eftersom jag själv gillar lite större klockor så ser jag det inte som ett problem, då jag tycker att 40mm ser ut att sitta bra på många damers handleder. Safirglas både på bak- och framsida och klockan är vattentät ner till 30 meter, det vill säga det räcker gott och väl för en skön liten dusch!

Urverket är ett inhouse, 26F8G, datum, kronograf, 44 juveler och reservg¨ång på 40 timmar.


Ref. 3626-2954-58A


     


tack blancpain.

Av Josef - 13 mars 2013 13:11

Ok visst att det är en happening och det är en massa kända thai-boxare och Muay Thai hjältar, men var fasen är klockorna!? Enda som var nåt att titta på var de vackra flickorna.


                       


tack hublot.com och Marine Lemonnier Brennan

Köpa Natoband!

Stöd oss, klicka på ->

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Rekommenderade länkar

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards